Legjobb Családi Autó díjak a Hondánál

2018 Honda CR V 136

A Honda CR-V és Odyssey Legjobb Családi Autó díjat nyert Amerikában. A U.S. News & World Report idei válogatásán a népszerű szabadidő-autó zsinórban a 4. éve aratott sikert, míg a családi egyterű immáron a 8. éve diadalmaskodott kategóriájában.

Ahhoz, hogy valamely autó kiérdemelje a Legjobb Családi Autó díjat, a U.S. News & World Report értékelési szempontjai között a legjobbnak kell lennie. Nevezetesen, jól kell teljesíteni a biztonság, a megbízhatóság, a helykínálat, a családbarát funkciók és a szakmai autós lapok terén, tesztjein.

7 üléssel és hibridként is elérhető az új CR-V

126970 Honda To Unveil The All New CR V At The Geneva Motor Show

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

Az autóipar mellett a Honda számos egyéb területen alkot remekműveket a mobilitáshoz kapcsolódóan. Nevezetesen motorkerékpárok, repülőgépek vagy csónakmotorok is termékpalettájának részét képezik, éppen úgy, mint a hétköznapi boldogulást elősegítő kisgépek (fűnyírók, kvadok) egyaránt.

2018 Honda Odyssey 022
2019 Honda Odyssey

A japán vállalat egy élhetőbb bolygót szeretne unokáinknak hagyni, éppen ezért - a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként - már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek teljes életciklusának megtervezésére, a gyártástól a felhasználáson át az újrahasznosításig.

Emellett egyedi ötletekkel rukkol elő, tiszteli az egyéniséget, s arra törekszik, hogy mindig egy olyan cég maradjon, amely létezését igényli a társadalom. A vállalat az első japán autógyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.