A magas I.Q. vagy a szép autó viszi a prímet?

Honda Cars Civic2017 Design 001 Large E1523912344816

Nemcsak a báj számít, hanem a kocsi is fontos! De melyik nyom többet a latba? Egy brit felmérés szerint a 2000 megkérdezett felnőttből 24% randizna olyannal, akinek szép az autója, a magas I.Q. pedig másodlagos szempont számukra ebben az esetben.

De más is van még a tarsolyban. 10 emberből 1 szívesebben randizna szép autó tulajdonossal, háttérbe szorítva a humort, a jó szokásokat és az intelligenciát. Ez 25 éves kor alatt a duplája is lehet!

Honda Cars Civic2017 Design 002 Large

A hölgyek 47%-a ragaszkodik a borozásra és vacsorára való meghíváshoz, a megszokott módon. És persze ilyenkor elvárják, hogy értük is menjünk, felvegyük őket autónkkal. A férfiaknál mindössze 11% igényli ezt, de érhető módon nálunk a kezdeményezés az esetek döntő többségében.

Na már most, az utasok 73%-a veszi észre és értékeli, hogy tiszta-e autónk. Közülük 12% azt mondja, nem is jöhet szóba egy második randi, ha piszkos volt az autó - külseje vagy belseje.

Phil Webb, a Honda UK elnöke a következőket mondta: "A kutatás arra is rávilágított, hogy ötből majdnem egy személy fontosabbnak tart egy jó autót, mint az ízléses öltözködést és egy elegáns randevút. A mi tanácsunk, győződj meg róla, hogy autód tiszta-e. Ha itt elbuknál, elő a sármmal!"

A Hondáról

Az autóipar mellett a Honda számos egyéb területen alkot remekműveket a mobilitáshoz kapcsolódóan. Nevezetesen motorkerékpárok, repülőgépek vagy csónakmotorok is termékpalettájának részét képezik, éppen úgy, mint a hétköznapi boldogulást elősegítő kisgépek (fűnyírók, kvadok) egyaránt.

A japán vállalat egy élhetőbb bolygót szeretne unokáinknak hagyni, éppen ezért - a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként - már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek teljes életciklusának megtervezésére, a gyártástól a felhasználáson át az újrahasznosításig.

Emellett egyedi ötletekkel rukkol elő, tiszteli az egyéniséget, s arra törekszik, hogy mindig egy olyan cég maradjon, amely létezését igényli a társadalom. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.

115486 2017 Honda NSX UK Dynamic Images