Fenntartási költséggyőztes három Honda is

IMG 4050

A Honda Civic Si, a HR-V és az Odyssey is kiérdemelte a Kelley Blue Book ötéves viszonylatban a legalacsonyabb fenntartási költségekre vonatkozó díját. A kategóriánkénti győzelem nem ismeretlen a márkánál, a HR-V például zsinórban a harmadik éve diadalmaskodott a szubkompakt szabadidő-autók között Amerikában.

A Honda járművei az alábbi kategóriákban jeleskedtek:

  • Sportos Kompakt Autó: Honda Civic Si
  • Szubkompakt SUV/Crossover: Honda HR-V
  • Családi Egyterűek: Honda Odyssey
01   2018 Honda HR V
2018 Honda HR-V
A frissített Honda HR-V idén ősszel érkezik Európába. A mára már Japánban készülő modell a Honda európai offenzívájának oszlopos tagjaként lépett színre 2015 őszén.

Az amerikai Kelley Blue Book fenntartási költségekkel kapcsolatos díjai az új autókat és a márkákat egyaránt megilletik a luxus és a nem luxus kategóriákban. Az első forgalomba helyezéstől számított, ötéves viszonylatban előre vetített, várható fenntartási költségeket a Kelley Blue Book adatbázisa szerint határozzák meg.

Noha elsősorban az értékcsökkenés és a valós üzemanyagköltség jelentik a legnagyobb terhet a vásárlóknak, ezeken felül egyéb faktorok is jelentős költségeket generálhatnak a fogyasztónak, beleértve a finanszírozást, a biztosítást, az állami adókat, a várható üzemanyagköltséget és a várható karbantartásokat, javításokat.

2018 Honda Odyssey 030
2018 Honda Odyssey

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről