Jól tartja értékét az Accord, a Civic és a CR-V is

2018 Honda CR V 037

A Honda három legkelendőbb modelljét tüntette ki az Edmunds.com Amerikában. A 2018-as, kategóriagyőzelemmel egyenlő díjak egy ötéves, előrevetített birtoklási periódus utáni magas maradványértéket hivatottak kiemelni. Egy jó értéktartású autó segítségére lehet gazdájának abban, hogy kedvező használt piaci árával mérsékelje a tulajdonos költségeit hosszú távon.

"Egy új autó megvétele hatalmas pénzügyi döntés. Legjobb Értéktartású díjaink azt a célt szolgálják, hogy segítsenek a vásárlóknak felfedezni a márkákat és a járműveket, amelyekkel a legtöbbet hozhatják ki befektetésükből" - mondta Avi Steinlauf, az Edmunds vezetője. "Az idei év nyertesei a minőség és a megbízhatóság melletti elkötelezettségről tanúskodnak, és jól tartják árukat az évek során."

Az Edmunds 2018-as Legjobb Értéktartású díjai egy tulajdonlás teljes költségeit hivatottak kiemelni a vásárlók számára, rávilágítva a legjobb márkákra és modellekre. A vételár mellett egy ötéves periódus utáni legmagasabb viszonteladási árra fókuszálnak.

2018 Honda Civic Hatchback 42
2018 Honda Civic Hatchback

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Accord Sport 2
2018 Honda Accord