Japánban a világutazó HondaJet tulajdonosok

A 80 napos Föld körüli utazás résztvevői Japánba érkeztek ősszel. A Honda könnyűrepülőgépével eddig 25 országot jártak be, s utolsó előtti állomásuk a japán vállalat hazája volt.

Julian és Kim MacQueen a Haneda reptéren landolt „80 szállodában a Föld körül” névre keresztelt túrája során: a legkülönbözőbb szállodák meglátogatásával végeznek piackutatást vállalkozásuk számára. Elmondták, hogy a HondaJet fedélzetén ekkora táv megtétele után egynek látják és polgáraival együtt érzik egésznek a világot. A kényelemet, a megbízhatóságot és a lenyűgöző teljesítményt kiemelték, mint a Honda magángépének főbb ismertetőjegyeit, amelyeket élesben is megtapasztalhattak.

A Honda egyébként nemrég jelentette be, hogy az üzleti repülők között a legsikeresebb első negyedévet záró HondaJet forgalmazását tovább bővíti az Ázsiai régióban. A Honsan General Aviation Co. Ltd. kínai,Guangzhou-i székhelyű márkakereskedés az értékesítés, a szerviz és az egyéb támogató jellegű feladatokból veszi majd ki részét Kínában, Hong Kongban és Makaóban.

A HondaJetről

Saját szegmenségben a HondaJet a leggyorsabb, legnagyobb repülési magasságra képes és leghalkabb repülőgép, miként gazdaságosság terén is élen jár. Tervezésekor megannyi technikai innovációt alkalmaztak a Honda mérnökei, ilyen például az egyedülálló, szárny felett elhelyezett hajtómű (OTWEM - Over-The-Wing Engine Mount), ami a légellenállás csökkentésével drámaian növeli a teljesítményt, egyúttal mérsékeli az üzemanyag-fogyasztást.

A szárny felett elhelyezett hajtóműnek további előnyei is vannak, hangja kevésbé hallatszik az utastérben, illetve a földön, ugyanakkor kevesebb helyett vesz el az utasoktól, a poggyászoktól és a mellékhelyiségektől. A HondaJetben a kategória legkifinomultabb digitális vezérlőrendszere, a teljesen digitális Garmin® G3000 várja a pilóták utasításait. A HondaJet a márka legelső kereskedelmi célra szánt repülőgépe, feladata, hogy a Hondákra jellemző, átlagon felüli teljesítményt, hatékonyságot, minőséget és kedvező ár/érték arányt a légiutasok számára is elérhetővé tegye.

115188 Honda Aircraft Company Expands HondaJet Sales To China Hong Kong And Macau

A Honda Aircraft Company-ről

A Honda Aircraft Company teljes mértékben az American Honda Motor Co., Inc. tulajdona. A 2006-ban alapított Honda Aircraft Észak-Karolinában (Greensboro) található, ami nem véletlen, tudniillik ezt a régiót tartják a repülés bölcsőjének, itt van a nemzetközi központjuk is. Soichiro Honda szellemisége a mai napig tovább él a vállalat működésében, ezt bizonyítja, hogy megvalósulhatott a márka alapítójának egyik nagy álma, és a Honda járművek immáron a légközlekedésben is segítik az emberiséget.

Innovációs díjnyertes a HondaJet

A világ legolvasottabb repülési folyóirataként ismert Flying Magazine a HondaJetnek adományozta innovációs díját, amely világelső, ultramodern műszaki megoldásai miatt diadalmaskodott. Továbbá, a szerkesztők választása is a japán vállalat sugárhajtású repülőjére esett különdíj formájában.

Sebesség- és eladási rekord a HondaJettől

Sebességrekordot döntött és az első negyedév legkelendőbb sugárhajtású üzleti repülőgépének bizonyult a HondaJet. Eladásai további növelésének érdekében születik meg a HondaJet Argentina, ami Argentína mellett Uruguayban és Paraguayban felel majd az értékesítésért, a szervizért és az ügyféltámogatásért.

 

Civic4d Taffeta 1
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről