Harmadik alkalommal rajtol el a Honda Adventure Roads túra

305037 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled
  • A 2021-es Adventure Roads túrának Izland ad otthont
  • Harminc pilóta vág neki a távnak Honda CRF1100L Africa Twin nyergében
  • A teljes túra 11 napot ölel fel
  • Életre szóló élmény, mindent magában foglaló csomag
  • A résztvevők a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáitól tanulhatnak

Norvégia és Dél-Afrika után újabb egzotikus helyszínt választottak a Honda Adventure Roads szervezői. A 2021 júniusára meghirdetett kaland résztvevői ezúttal Izland vulkánokkal teli tájain terelgethetik az Africa Twineket, méghozzá a legújabb, CRF1100L típuskódú változatot.

Az első, 2017 nyarán rendezett Honda Adventure Roads eseményen negyven szerencsés vehetett részt, ők nyolc nap alatt 3500 km-t motoroztak Africa Twinekkel Oslo és Nordkapp (Európa legészakibb pontja) között. Két évvel később, 2019-ben Dél-Afrikában, Durban és Cape Town között, mondhatni, parttól partig haladtak a motorosok, a planéta talán legszebb, legváltozatosabb tájait bebarangolva az együtt töltött 12 nap alatt.

Jövőre a Honda Motor Europe újfent lehetőséget biztosít 30 főnek, hogy átélhesse élete legnagyobb élményét. A 11 napos megmérettetés ezúttal a „Föld és a jég” birodalmán kalauzolja végig a bukósisakosokat. Társnak a megújult Honda CRF1100L Africa Twint, CRF1100L Africa Twin Adventure Sportot vagy a – félaktív, elektronikus szabályozású Showa EERA futóművel felszerelt – Africa Twin Adventure Sports ES-t választhatják.

A csapat Reykjavíkból indul és először a sziget déli részét veszik célba, majd jöhet az Izlandi-felföld, hogy aztán visszatérjenek bolygónk legészakibb fővárosába. Útjuk során tükörsima aszfalton, trükkös murván és fekete homokon is motorozhatnak majd, s a 22 órás nappali világosságot kihasználva számtalan csodát, közöttük tűzhányókat, vízeséseket, hömpölygő lávát és magasba törő gejzíreket láthatnak.

A Honda Adventure Roads 2021 természetesen „teljes ellátást” kínál, tehát a szervezők a szállásról, a túravezetésről és a motorok karbantartásáról egyaránt gondoskodnak, a résztvevőknek csak annyi dolga van, hogy kikapcsolódjanak, motorozzanak és élvezzék az utazást. Az már csak hab a tortán, hogy tudásukat is bővíthetik, méghozzá a Honda HRC versenycsapat sztárpilótáinak segítségével.

Ha szeretne többet megtudni a Honda Adventure Roads sorozatról, esetleg regisztrálna az útra, kérjük, keresse fel a www.hondaadventureroads.com címen található honlapot és/vagy töltse le az Adventure Roads Outline névre keresztelt dokumentumot a www.hondanews.eu-ról!

Hív az igaz kaland, a True Adventure!

304797 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

304798 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

304799 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour

304800 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour

305022 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

305028 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

305030 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

305033 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

305036 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

305037 The Honda Africa Twin Heads To Iceland For The Third Adventure Roads Tour Scaled

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalainkat!