Egyedi Type R a Civic-turnéra

CVR17 061 FRONT 34 TYPE R V4
  • A rajongók Honda Civic Type R autót, Rebel 300 motorkerékpárt vagy VIP jegyet nyerhetnek a koncertturnéra
  • Charlie Puth új albuma a Voicenotes
  • Charlie Puth egyedi Type R-t álmodott magának, amelyet a turné összes állomásán közszemlére bocsátanak

A Honda Civic-féle turné kezdete előtt nem sokkal a Honda lehetőséget adott a rajongók számára, hogy akár egyedi tervezésű autót vagy motort nyerhessenek népszerűsítő énekesük, Charlie Puth révén. Az első állomás Boston lesz július 13-án, ezt követi még vagy 30 amerikai nagyváros.

18 Honda Rebel 300 34 View
Honda Rebel 300

A hagyományokhoz hűen, Charlie Puth egyedi külsőt álmodott a Civic Type R-nek és a Rebel 300-nak. A backstage-ben videós élettörténetek, interjúk, motiváló álmok várják a VIP vendégeket. A többi látogató addig is szemügyre veheti a 10. generációs Civic modellcsalád tagjait, a kupét, a szedánt és a ferdehátú kivitelt. A sorsolásban való részvételhez egy jegyvásárlás és betöltött 18. életév elég.

Charlie várva-várt második albuma a Voicenotes névre hallgat. Ez az előadó eddigi legnagyobb sikereit hozta, a Billboard top 200-as listáján a negyedik helyet szerezte meg, a top albumok között a másodikat, valamint arany minősítésben részesült az RIAA által a bemutatót követő pár napon belül.

CVR17 062 PROFILE TYPE R V4
Honda Civic Type R

Mindegy egyes számot Charlie írt és szerkesztett. USA-beli csatornákon már sokat szerepelt, a rádiókban pedig a top 40-től a top 15-ig megtalálhatók az új dalok. Néhány számát 3-szoros platinum elismeréssel díjazták.

A Honda Civic turné összesen körülbelül 5 millió rajongót mozgatott meg 2001-es beiktatása óta. Amerikában az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb turnésorozatként van számon tartva. A zenei élmény mellett különleges a zenészekkel való kapcsolatteremtés lehetősége. Az elmúlt években olyan nevek vettek részt a sorozatban, mint például: One Republic, Demi Lovato és Nick Jonas, One Direction, Maroon 5 és Kelly Clarkson, Linkin Park, Incubus, blink-182, My Chemical Romance, Paramore, The Black Eyed Peas, Fall Out Boy, Everclear, Good Charlotte, New Found Glory, Dashboard Confessional, és Panic! at the Disco.

A Hondáról

A Honda 1959-ben kezdte meg tevékenységét az Egyesült Államokban, Kaliforniában, s jelenleg több mint 40 ezer alkalmazottja van Észak-Amerikában az értékesítési, a marketing, a finanszírozási, a kutatás-fejlesztési és a gyártási területeken. A vállalat helyi befektetéseinek értéke meghaladja a 22 milliárd dollárt.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Civic Hatchback 44
2018 Honda Civic Hatchback