Bemutatkozik a vadonatúj, hibrid HR-V

329173 Honda HR V E HEV 2021 Scaled
  • A HR-V következő nemzedéke a Honda fejlett, hibrid e:HEV hajtásláncára épül
  • Miként a többi Honda modellt, a HR-V-t is letisztult, áramvonalas formavilág jellemzi
  • Akárcsak elődei, az új HR-V is kategóriaelső helykínálattal büszkélkedhet, ugyanakkor minden eddiginél nagyobb kényelmet nyújt utasainak
  • A vadonatúj, kompakt szabadidő-autóval újabb lépést tett a Honda célja felé, miszerint a márka európai modelljei 2022-ban már mind képesek lesznek elektromos üzemmódban is haladni
  • Az új HR-V 2021 év végén érkezik Európába

329175 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

Leleplezte népszerű szabadidő-autójának legújabb nemzedékét a Honda. A vadonatúj HR-V – pályafutása során először – kizárólag hibrid hajtáslánccal lesz elérhető, alapját ugyanis a vállalat erős és közvetlen e:HEV platformja adja. A minden szempontból továbbfejlesztett modell kivételesen hatékony és biztonságos járműként lép színre. Letisztult, kupékat idéző karosszériája ugyanis kategóriaelső méretű, páratlanul kényelmes beltere megannyi modern műszaki megoldást ölel magába.

Európában 2021 év végén érkezik a kereskedésekbe, s éppúgy e:HEV-emblémát (hybrid electric vehicle azaz hibrid, elektromos jármű) visel majd, mint a modellfrissítésen átesett CR-V és a 2020-ban bevezetett, szintén teljesen megújult Jazz. A HR-V e:HEV bemutatása újabb bizonysága annak, hogy a Honda elkötelezett az elektromos átállás mellett. A japán iparóriás legfőbb célkitűzése, hogy 2022-ben már minden Európában eladott új Honda gépkocsi képes legyen elektromos üzemmódban is közlekedni.

329177 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

329178 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

Igazi prémium SUV

Kompakt, kupék inspirálta karosszériájának köszönhetően a következő generációs HR-V e:HEV roppant feltűnő jelenség. Letisztult és lendületes formavilágát a Honda legújabb modelljeinél is érvényesülő, szépséget és használati értéket középpontba helyező gondolkodásmód hívta életre.

Ennek nemcsak az átrajzolt, nagyméretű, integrált hűtőrács fontos eleme, hanem az elnyújtott, alacsonyra helyezett, lapos motorháztető is, melynek oldalvonalai egyenesen az A-oszlopra szaladnak fel, jelentősen fokozva a szabadidő-autó jellemzőkre robusztus, biztonságot sugalló kisugárzást.

Páratlan helykínálat, kényelem és praktikum

A vadonatúj HR-V rendkívül fejlett hajtáslánca kifejezetten kompakt, így a prémium szabadidő-autókra jellemző stílushoz hihetetlenül tágas beltér társul. Akárcsak elődei, az új HR-V is kategóriaelső helykínálattal dicsekedhet, ugyanakkor még nagyobb menetkomfortot nyújt az utasoknak – négy felnőtt maximális kényelemben utazhat benne.

Modern, minimalista irányzatot képviselő kabinja csupa kiváló minőségű, kellemes tapintású, kortárs anyagból épül fel, csupa olyan szemet gyönyörködtető részleteket sorakoztatva fel, mint a vízszintesen osztott műszerfal, ami még tágasabbnak és szellősebbnek láttatja az utasteret. Ezt a célt szolgálja egyebek mellett az új szellőztetőrendszer is, hiszen – L-alakú, szélre helyezett légbeömlőivel – afféle levegőfüggönyt hoz létre az utasok között, illetve körül.

Hála a kis méretű, integrált hajtásláncnak és a középre helyezett üzemanyagtartálynak, az új HR-V is megkaphatta a Honda által fejlesztett Mágikus Ülésrendszert. Ez nemcsak a csomagtér – poggyászmérettől függő – bővítésével járul hozzá a modell sokoldalúságához, hanem felhajtható ülőlapjaival is.

Az új HR-V e:HEV 2021 második felében debütál az öreg kontinensen.

 

329176 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

329175 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

329172 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

329171 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

329170 Honda HR V E HEV 2021 Scaled

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalainkat!