A vásárlók kedvence a Honda Civic és CR-V

18 Civic Sedan 17

A Honda Civic és CR-V nyert összesítettben az AutoWeb által megrendezett Vásárlói Választás díjsorozatban Amerikában. A modellek sorrendben a Legjobb Év Autója, illetve a Legjobb Év Szabadidő-autója elismerésekkel gazdagodtak, a Honda így abszolút elsőként végzett a márkák között, miután öt kategóriagyőzelmet és összesen hét díjat szerzett.

Az ítélet meghozatalához az AutoWeb több mint 120 millió olvasója működött közre, akik az autós oldalak hálózatát látogatva adtak visszajelzést a vételárhoz kapcsolódóan egy 12 hónapos időszakban.

2018 Honda CR V 016
2018 Honda CR-V

A Honda az alábbi kategóriákban jeleskedett:

  • Az Év Legjobb Autója: Honda Civic
  • Az Év Legjobb Szabadidő-autója: Honda CR-V
  • Az Év Legjobb Kompakt Autója: Honda Civic
  • Az Év Legjobb Ferdehátúja: Honda Fit
  • Az Év Legjobb Szedánja: Honda Accord
  • Az Év Legjobb Családi Egyterűje: Honda Odyssey
  • Az Év Legjobb Kis SUV-ja: Honda CR-V
2018 Honda Accord Touring 2.0T 037
2018 Honda Accord Touring 2.0T

A győztes Hondák között az Accord és az Odyssey jelenleg vadonatújnak számít, és új mércét állítanak a biztonság, a komfort, a prémium tartalom, a technológia és a dinamikus teljesítmény területein.

A teljesen átrajzolt és áttervezett, 10. generációs Civic modellcsalád - a szedán, a kupé, az ötajtós, az Si és a Type R változatokkal - az utóbbi években került piacra, képviselve a Honda kulcsmodelljének legfejlettebb felhozatalát az elmúlt 44 évet tekintve.

A legkelendőbb és mérceállító CR-V a legerősebb tavalyi évét zárta majdnem 378 ezer eladott példánnyal. Az új Fit sportos frissítésen esett át, a stílus mellett a karosszéria és a funkciók is módosultak.

18Fit Sport 033
2018 Honda Fit

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről