A Honda CR-V és Clarity innovativitását díjazták

A Honda a dizájn és a technológia terén elért előretöréseire reagálva, az Edmunds.com szerkesztői a Leginnovatívabb Szabadidő-autónak és az Év Autójának választották a CR-V-t és a Clarity-t.

"A hatból két kategória díjának elhódítása igazolja az innovációt, amely a Honda vérében van" - mondta Alistair Weaver, az Edmunds vezető szerkesztője. "Mindkét modell, a jövőbe tekintő Clarity és a kategória első CR-V élenjáró példa arra, hogy a Honda szem előtt tartja a vásárlói igényeket, és fejlett technológiájú funkciókat kínál, amelyeket egyszerű használni, ugyanakkor drága luxusautókénál alacsonyabb árszinten teszi elérhetővé ezt."

39   2018 Honda Clarity Plug In Hybrid
2018 Honda Clarity Plug-In Hybrid

A Honda Clarity modellcsalád legfejlettebb erőforrásai révén győzte meg az Edmunds.com szerkesztőit. "Olyan opcióival, mint a tisztán elektromos, a plug-in hibrid, valamint a hidrogénes üzemanyagcellás erőforrások, a Clarity páratlan rugalmasságot kínál az alternatív meghajtások terén. Rávilágít arra, hogy az innováció igenis képes előremozdítani az autóipart a megújuló energia felhasználásának irányába."

Az Edmunds szakértői praktikuma, hatékonysága és innovativitása miatt díjazták a Honda CR-V-t: "A CR-V fejlett vezetéstámogató technológiákat és aktív biztonsági funkciókat kínál elfogadható áron, amely ritkaság számba megy a SUV-ok között. Emellett például kiegyensúlyozott haladásérzetet és kezelhetőséget nyújt, hatékonysága kategória első a szegmensben, hatalmas és okos rakteret rejt, egyszóval: a CR-V nyertes."

2018 Honda CR V 009
2018 Honda CR-V

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről