A legjobb 10-ben a Honda Accord és Civic

2018 Honda Civic Hatchback 86
  • A Car and Driver magazin a legjobb 10-be választotta be az Accordot és a Civic családot
  • A Honda Accord rekordnak számító, 32. alkalommal szerepel a listán, a Civic immáron hatodjára

Amerika első és második legkelendőbb személyautói jelesre vizsgáztak a Car and Driver magazin Legjobb 10 díjsorozatának keretén belül. A Civic család (Hatchback Sport, Si és Type R) és az Accord is elismerésben részesült, utóbbi 32 éve tartó sikere bármely autóhoz képest rekordteljesítmény. 

2018 Honda Accord Sport 2
2018 Accord Sport 2.0T

A 10. generációs Accord, vagy a Car and Driver által Amerika Legjobb Szedánjaként is emlegetett modell 41 éves történelme során a legnagyobbat mozdult előre dizájnját tekintve. Új stílus, még kifinomultabb és tágas utastért jellemzi, emellett két új turbómotor lapul a lemezek alatt. Az 1.5T kivitel október közepén, a 2.0T változat november végén került az USA-beli kereskedésekbe. A fejlett, kétmotoros hibrid rendszerű, 210+ lóerős, kategória első hatékonyságú Accord Hybrid idén év elején fog bemutatkozni.

2018 Honda Accord Touring 1.5T   052
2018 Honda Accord Touring 1.5T

A Civic Hatchback Sport, Si és Type R variánsok a 10. generációs Civic palettának a legújabb szereplői. Amerika legkelendőbb autója akár 320 lóerős teljesítményszinttel is megvásárolható: a Type R Amerika vala volt legerősebb piros emblémás Honda modellje. 2017 áprilisában új körrekordot állított a legendás Nürburgringen a kategóriájában. Testvérei, a kupé és ötajtós kivitelek is előnyét élvezik a vadonatúj váznak és karosszériának, az új turbómotoroknak, a kategória első helykínálatnak és vezetési élménynek.

IMG 2035
2018 Honda Civic Si Coupe

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2018 Honda Civic Hatchback 173
2018 Honda Civic Hatchback
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről