21 év viszonylatában Amerika legnépszerűbbje a CR-V

2017 Honda CR V 139
  • A CR-V immáron több mint 21 éve Amerika legkelendőbb kompakt szabadidő-autója (CUV)
  • Új fehér metál szín jelent meg a kínálatban
  • A Honda Sensing fejlett vezetéstámogató csomag továbbra is alapáras 4-ből 3 felszereltségi szinten

A Honda CR-V november közepén érkezett az USA-beli kereskedésekbe, hogy tovább halmozza sikereit kategóriájában. A 21 éve legkelendőbb kompakt szabadidő-autó új fehér színt is kapott, emellett továbbra is megtalálható benne minden olyan szeretni való a teljesítmény, a sokoldalúság, a hatékonyság és a kifinomultság terén, amelyek révén az amerikai vásárlók tiszteletét és hódolatát kiérdemelte.

2017 Honda CR V 117
2019 Honda CR-V

A modell több éves elismerést is bezsebelt szegmensében a tengerentúli neves médiumoktól, nevezetesen Car and Driver magazin Szerkesztők Választása, az Edmunds Vásárlók Kedvence és az Autoweb Vásárlók Választása díjakat.

A 2.4-es szívómotor kizárólag a fapados változatokhoz érhető el két-, illetve négykerékhajtással társítva. Az 1.5-ös VTEC Turbo-k kint is 193 lóerőre képesek, és hozzájuk is a G-Shift rendszerű fokozatmentes automata váltó (CVT) kapható, szintén kétféle kerékmeghajtási opcióval.

A 2019-es modellévű Honda CR-V összesen öt Honda-gyárban készül világszerte hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával. Ezek közül három USA-beli, egy kanadai és egy japán.

2017 Honda CR V 078
2019 Honda CR-V

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic, az Insight, az Accord és a Clarity személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda több mint 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2017-ben az USA-ban eladott Hondák több mint 93%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

2017 Honda CR V 140
2019 Honda CR-V