Újabb díjat zsebelt be a Honda Civic Type R

104516 2017 Honda Civic Type R 1

Mint minden évben, idén is kiírta olvasói szavazását a német Sport Auto magazin. A kiadvány felhívására több mint 13 ezren adták le voksukat, melyek alapján a „Legjobb import kompakt sportkocsi” kategóriában a Honda Civic Type R diadalmaskodott.

A Honda utcai versenyautójának kimagasló képességei nem ismeretlenek a rajongók előtt, ugyanis áprilisban már megdöntötte az elsőkerék-hajtású modellek körrekordját a Nürburgring Nordschleifén. Ez alighanem nagyban hozzájárult, hogy többek között a Kia Pro cee’d GT-t, a Renault Megane GT TCe 205-öt és a SEAT Leon SC Cupra 300-at is maga mögé utasította a szavazáson.

104518 2017 Honda Civic Type R

Ez már a második alkalom, hogy Honda győzedelmeskedett a Sport Auto magazin közvélemény-kutatásán, hiszen 2015-ben a Civic Type R előző generációja bizonyult a legnépszerűbbnek a legjobb import kompakt sportkocsik mezőnyében.

A 320 lóerős 2.0 VTEC TURBO erőforrással felszerelt új Civic Type R elképesztően gyors, erről árulkodik, hogy mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. Kimagasló, 272 km/órás végsebessége szintén elismerésre méltó, csak úgy, mint a kifinomult, multi-link rendszerű hátsó futómű és a különleges, páratlan aerodinamikai hatékonyságú karosszéria, ami nagy tempónál is biztos úttartás garantál a típusnak.

A Honda SENSING menetbiztonsági csomag minden Civic-hez alapáron jár, így a Type R-nél is szériafelszereltség az Ütközés Erejét Mérséklő Fékrendszer, a Sávtartó Asszisztens és az Intelligens Adaptív Sebességrögzítő.

112979 2017 Honda Civic Type R FK8

A Hondáról

Az autóipar mellett a Honda számos egyéb területen alkot remekműveket a mobilitáshoz kapcsolódóan. Nevezetesen motorkerékpárok, repülőgépek vagy csónakmotorok is termékpalettájának részét képezik, éppen úgy, mint a hétköznapi boldogulást elősegítő kisgépek (fűnyírók, kvadok) egyaránt. A japán vállalat egy élhetőbb bolygót szeretne unokáinknak hagyni, éppen ezért - a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként - már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek teljes életciklusának megtervezésére, a gyártástól a felhasználáson át az újrahasznosításig. Emellett egyedi ötletekkel rukkol elő, tiszteli az egyéniséget, s arra törekszik, hogy mindig egy olyan cég maradjon, amely létezését igényli a társadalom.

114951 Honda Achieves Top 20 Ranking Among World S Best Brands 1

2017 áprilisában a világ legfejlettebb könnyűrepülőgépe, a HondaJet új sebességrekordot állított fel a Miami-Panama útvonalon, valamint az üzleti repülőgépek között a legsikeresebb negyedévet könyvelhette el magának.

Az ipar más területére evezve, a Honda robotszakértői bemutatták a továbbfejlesztett Miimo önjáró fűnyírót 2016-ban. A kompakt, párna méretű csöppség magától beáll az akkumulátor töltőbe, emellett intelligens módon követi a kert vonalát, miközben csendesen és pontosan vágja a füvet az előprogramozásnak megfelelően - napszaktól függetlenül.

103286 2017 Honda Civic
ÖTAJTÓS HONDA CIVIC 1.0 VTEC TURBO:
♦ most akár 330 000* Ft árelőnnyel és télikerék garnitúrával VAGY,
♦ kedvező finanszírozási feltételekkel.
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről