Megéget, elcsábít: újabb díj a Civic Type R-nél

A hajtási befolyást szinte feledtetni engedő első és az új, nagy sebességnél is jó stabilitást nyújtó multi-link hátsó felfüggesztés, továbbá a rövid áttételezésű kormány révén minden megtett kilométer élmény. A további kényelmi funkciók közé tartozik például az Apple CarPlay™ and Android Auto™ kompatibilitás, a műholdas, hangfelismerős navigáció is. A biztonságról a menetstabilizáló elektronika, a kipörgésgátló, a fejlett, négycsatornás ABS, az elektronikus fékerőelosztó, a fékasszisztens, a többnézetű tolatókamera és az indirekt guminyomás-érzékelő rendszer gondoskodik.

A Honda Civic Type R az Egyesült Királyságbeli, swindoni gyárból kerül a világpiacra. Motorja az USA-beli Anna-ben készül hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

IMG 2359
2018 Honda Civic Type R

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 35 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 95%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

Civic4d32
Négyajtós Honda Civic modellek jelentős árelőnnyel és kedvezményes finanszírozással
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről