Egy remek ötlet arra az esetre, ha sok a szabadidőnk

1556070728548

A napokban egy érdekes videó keringett Hondás berkeken belül. A Honda Australia YouTube videója volt, amiben egy Civic Type-R-t építettek meg LEGO-ból. Az életnagyságú LEGO modellek elég népszerűek lettek az elmúlt időben, hiszen a Chevytől kezdve, a Bugatti, a McLaren, a Ford is épített hasonlót. Hondából viszont nem láttunk még ilyet, de elérkezett ez az idő is. A Type-R modelljét több, mint 320.000 kockából építették meg.

1556070775177

A modell megépítését, amely egy acélvázon alapul és fényszórókkal van ellátva a jobb hatás elérése érdekében, egy profi építőcsapatra bízták. Ryan McNaught és  több mint kilenc tagú csapata, 1300 óra (több mint 54 nap) alatt építette meg az autót. A Civic, ellentétben a Bugatti modelljeivel, nem gurul és a belső tere sincs kiépítve, cserébe viszont elmondható, hogy teljes egészében LEGO-ból van építve. Lenyűgöző dolog, hogy a keret kivételével nem készültek egyedi alkatrészeket az építéshez és ennek ellenére rendkívül részletes lett az elkészült modell.

Montage

A videón jól látszik mennyire kidolgozozott és részletgazdag az építmény. Nagyon jó munkát végeztek a készítők, és örülünk, hogy a Honda ebben a témában is megmutatta szépségeit.
Life Size Honda Civic Type R Lego

Elérés a videóhoz: