Legjobb Céges Autó díjnyertes a Honda Civic

105744 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Static

Az új Honda Civic nyerte a Legjobb Céges Autó díjat az alsó-középkategóriában az angol Company Car Today sorozatában. Az elismerések célja a legjobb kapható céges autókra való rávilágítás, mindez termékfókuszált alapokra helyezve.

A CCT100 díjak a legjobb 100 autót vizsgálják meg, amelyek megfelelnek a flottakövetelményeknek. A győztesek 5 tagú, szűkített listákból kerülnek ki összesen 20 kategóriában olyan szempontok alapján, mint például az emisszió, a fenntartási költségek, az ár, a teljesítmény és a kívánatosság. Kategóriájában az új Honda Civic diadalmaskodott.

105811 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Dynamic
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus

"A Honda Civic az egyik legmeggyőzőbb új autó a 2017-es naptári évet tekintve. Képes egyesíteni a praktikumot, a nagyszerű benzinmotort, a vonzó árat, az alacsony fenntartási költségeket, a lendületes dizájnt és a szórakoztató vezetési élményt" - mondta a Company Car Today szerkesztője, Paul Barker.

105755 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Static
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus

"Az új egy olyan modell, amely jelentős előrelépés elődjéhez képest, amely önmagában véve sem volt egy rossz autó, vagyis a Civic ezúton kiérdemelte a számára kijáró nagy sikert."

"Az, hogy a Civic-et kategóriája legjobbjának választották egy ilyen jelentős díjsorozatban, rávilágít, hogy a Civic bemutatóját követően egy évvel továbbra is jól teljesít" - mondta Phil Webb, a Honda UK elnöke.

105768 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Interior
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus

A Honda Civic-ről

A vadonatúj, 10. generációs Civic-családot úgy fejlesztették ki a mérnökök, hogy hozza a vállalat által támasztott magas követelményeket a vezetési élményfaktor terén. A vásárlók tehát felső kategóriás, élménydús vezetéssel gazdagodnak útjuk során a C-szegmensben. Az alapjaiban új platformnak köszönhetően a Civic mutatós, lapos és széles formát öltött, összhangot teremtve a funkcionalitás és a szépség között. Közvetlen benzinbefecskendezéses VTEC Turbo motorjai egyaránt nyújtanak lendületes gyorsulást és kedvező emissziót. Az új modellcsalád három tagot számlál - a szofisztikált és magas minőségű vezetési élményt garantáló szedán, a sportos karaktert kiemelő ötajtós, illetve a páratlan gyorsaságú, utcai versenyautót, a Type R változatot.

A Honda Civic-ről az alábbi linken tudhat meg többet.

105792 Honda Civic 1 5 VTEC Turbo Sport Plus Dynamic
Honda Civic 1.5 VTEC Turbo Sport Plus
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről