Ismét remekelt a Civic-Jazz-HR-V trió

01   2018 Honda HR V

Három Honda modell, nevezetesen a Jazz, a Civic és a HR-V is magas szintű elismerésben részesült a Kelley Blue Book (KBB) szakértői által Amerikában. A márkák között párját ritkítja a Honda sikere, hiszen legnagyobb számban a japán vállalat autói jeleskedtek: a Jazz győzelmet, míg a Civic szedán és a HR-V sorrendben harmadik és negyedik helyet szerzett.

A KBB legutóbbi értékelésében olyan autókat vizsgáltak, amelyek alapára a 20 ezer dolláros ársáv alatt húzódik, így egyaránt megfelelő lehet szülőknek és diák gyermekeiknek. A győztes Jazz esetében az ár-érték arányt, a megbízhatóságot és a biztonságot emelték ki. De stílusa és élvezetes vezetést árasztó környezete, valamint kategória első raktéralakíthatósága is szempont volt. Emellett a Civic jó első autó lehet a diákoknak is, a HR-V szintén mintapéldány - a szabadidő-autók kategóriájában.

Ismét remekelt a Civic-Jazz-HR-V trió

A Hondáról

A Honda megbízható, fejlett baleset-megelőző rendszerekkel ellátott, üzemanyag-hatékony és élvezetes vezetést biztosító autókat kínál több mint 1000 önálló, USA-beli márkakereskedésben. A modellpalettát a Fit, a Civic és az Accord személyautók adják a HR-V, CR-V és Pilot szabadidő-autókkal együtt, a Ridgeline pickuppal és a családi Odyssey-vel kiegészítve.

A Honda 34 éve kezdett autógyártásba Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítményt működtet a kontinens északi részén. 2016-ban az USA-ban eladott Hondák több mint 96%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

17 Civic Sedan 37

103286 2017 Honda Civic
ÖTAJTÓS HONDA CIVIC 1.0 VTEC TURBO:
♦ most akár 330 000 Ft árelőnnyel és télikerék garnitúrával VAGY
♦ kedvező finanszírozási feltételekkel.
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről