Használt autó győztes a Honda CR-V és Jazz

A Honda a minőség és a sokoldalúság terén jeleskedett egy Egyesült Királyságbeli használt autó felmérésen. Az Auto Express díját vásárlói visszajelzések alapján osztották ki. A neves versenyben három kategóriában is jeleskedett a japán márka két modellje.

A szigetország legnagyobb vásárlói elégedettség- és használt autós felmérése három és hat éves kor közötti négykerekűekre terjed ki, összesen kilenc nagyobb kategóriát ölel fel és 31 szempontot tartalmaz.

Az eredmények alapján a Honda Jazz arany díjat nyert a Legjobb Használt Kisautó kategóriában, míg nagytestvére, a CR-V ezüst minősítést szerzett a Legjobb Középméretű SUV-ok között, és aranyat az információs rendszerek, a konnektivitás és az elektronika körébe tartozó versenyben.

114875 Honda Picks Up Hat Trick Of Trophies In Driver Power Used Car Awards

"Örvendünk az új, Auto Express vezetői felmérésében elért sikereinknek" - mondta David Hodgetts, a Honda UK igazgatója. "A média reflektorfényébe túlnyomórészt - és érthetően - az új modellek és bemutatók kerülnek, és gyakran igazságtalanul figyelmen kívül marad a használt autópiac. Éppen ezért nagyon örülök annak, hogy ez a fontos szegmens ilyen nagy horderejű elismerésben részesült."

"Az, hogy a Honda Jazz és CR-V három kategóriában is remekelt, jelzésértékű, hiszen vásárlóink továbbra is olyan autót használnak hosszú idővel a szalonból való kigurulás után, amely jól teljesít és vezetési élménnyel gazdagít. Ez termékeink egyedi ismertetőjegye, és egyedi kaliberre enged következtetni. Nagyra értékeljük ügyfeleink visszajelzéseit és pozitív értékeléseit, ez extra motivációt jelent számunkra, miközben a még nagyobb mértékű vásárlói elégedettségre törekszünk.

Hondajet

A Hondáról

A világ top 20 márkájába tartozó Honda széles termékpalettával büszkélkedhet. Ide tartoznak a személyautók, a motorkerékpárok, a kisgépek (csónakmotorok, generátorok, fűnyírók, kvadok), továbbá a repülőgépek is. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről