Emlékkép – Becca Accord AeroDeckje

1430x750 DSC 0303b.jpg.1400x0 Q100ss1 Crop

S2000 JDM, Accord AeroDeck és ultra-ritka NSX EK9. Eddig hogy tetszik? Alább az öt legszebb műremek, amelyek női tulajdonoshoz fűződnek. A Honda-logó, az egyedi stílus és a makulátlan állapot belépő feltétel. A Modified Girls egy nemzetközi, hölgyekből álló rajongótábor: az autók szerelmesei utcai modelleket építenek át és módosítanak, a legszebb darabokat pedig be is mutatják a nagyközönség számára.

Negyedik rész

A mai napon valami olyasmit láthattok, amivel nem találkoztok minden nap. Egy Honda Accord AeroDecket felnyíló fényszórókkal! Becca Emma 2013-ban vásárolta a modellt alkatrészszerzés gyanánt, azonban hamar beleszeretett.

"Tulajdonképpen két egész órán át készült a festése, az előkészületeket is beleértve, amely mindig meglepi az embereket" - mondta. "Olyannak akartam, amely után megfordulnak az utcán, szóval NATO-zöld színt használtam az eredeti rongyos piros helyett. Valami olyat, ami azt engedi hinni, egy katonai konvojból került ki az autó."

1430x750 IMG 1795.jpg.1400x0 Q100ss1 Crop

Sajnos két év napi használat után egy hajtórúd eltört, így Beccának egy gyári motort kellett beszereznie. Az újraépítést másik felével, párjával végezte. Amíg a blokk kint volt, OBD1-es csatlakozó beszerelése nyílt lehetősége egy pár újítással együtt, nevezetesen új üzemanyag-levegőkeverék ellátó rendszerrel, szívócsonkkal és jó hosszú szelepnyitási idővel.

"Minden összeállt szépen. Sosem volt tervem vagy hasonló, ahogyan a legtöbbünknek van. Még mindig akad egy pár dolog, amit be kell fejeznem rajta, például pár helyen kicsit át akarom fújni, hogy még vadabbnak hasson. Azt kell, hogy mondjam, nagyon jól bírja majdnem 30 évesen, elég kemény!"

"Nem meglepő módon Becca autója után mindenfelé megfordulnak. "Őszintén, még sohasem élveztem ennyire vezetni egy autót sem!"

Fotók: hondaengineroom.co.uk

HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről