Élménybeszámoló – KÉPEK

MG 0281

2020. Március. Nőnap.
Csiripelő madarak dalára ébredtünk a hölgyek ünnepén. Gyönyörű kirándulóidő fogadott mindenkit a hétvégén, melyet szinte már bűnnek számított nem kihasználni, hogy a szabadban töltsük. Sokan ilyenkor felkerekednek és az erdőnek indulnak, mások csak sétálnak egyet a szabadban, illetve vannak akik eseményeket keresnek, így tettem én is és látogattam ki a Hungexpón megrendezett Parkoló Parádé eseményre.
Az igazat megvallva már indulás után teljesen áthangolódtam a forgalomban lévő autók láttán, ami valószínűleg csak az utam célja által megerősített képzelőerőm szüleménye volt, hogy minden érdekesebb autót kiállítási példánynak tekintettem, és csalódtam mikor más irányba vette útját.
A helyszínre érve meglepve tapasztaltam, hogy nincs sor a bejáratnál. A területre belépve elém tárult a parkoló autók sokasága, és a szebbnél szebb példányok lenyűgöző látványa. Az igazat megvallva sokkal inkább lesz ez csupán egy galéria, mint egy tényleges cikk, de mégis gonodoltam néhány sort illik megemlíteni.
A rendezvény önmagában véve rendezetlen, olyan tekintetben, hogy az autók nincsenek rendszer szerint parkoltatva, de talán ez is adja meg a hely hangulatát, és alkot tökéletes parkoló hangulatot mintha egy spontán autóstalálkozóba csöppenne a látogató. Mindenesetre mindenkinek megéri a következőre kilátogatni, és megragadni az ilyen alkalmakat, főleg most, hogy rengeteg esemény marad el.
Jöjjenek a képek:

MG 0013 Scaled MG 0071 2 Scaled MG 0094 Scaled MG 0108 Scaled MG 0145 Scaled MG 0149 Scaled MG 0151 Scaled MG 0152 Scaled MG 0188 Scaled MG 0195 Scaled MG 0209 Scaled MG 0218 Scaled MG 0222 Scaled MG 0281

Remek hangulat volt, és csodálatos járgányok. Ha van köztetek olyan, aki kint volt, és szívesen megosztaná velünk a tapasztalatait, élményeit vagy a képeit, azt szívesen fogadjuk. Miközben a parkolóban az autók csodálása zajlott, közben az épületben egy előadást lehetett meghallgatni ez alkalommal az üzemanyagokkal kapcsolatban.

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalaink egyikét!

Facebook

Instagram