Elindult a Webinárunk! – Royal Honda

IMG 4270

Sokan láthattátok a Facebook oldalunkon, hogy a közelmúltban eseményt hirdettünk. Ez volt a Royal Honda első élőben (online)  megrendezett eseménye, ahova ingyen jelentkezhettek a tisztelt érdeklődők. A körülbelül egy óra hosszú beszélgetés során Várkonyi Gábor autópiaci szakértő volt a vendégünk, akit Horváth Miklós, a Royal Honda ügyvezető igazgatója kérdezett. Az eseménynek első körben a Zoom program "adott otthont", azonban a következő alkalommal vagy Facebook live, vagy YouTube élő adást indítunk.

Természetesen jelenleg a fejlődés fázisában vagyunk, és tesztelünk mindent, de igyekszünk mihamarabb a legjobbat kihozni a lehetőségekhez képest, azonban ehhez szeretnénk tőletek is építő jellegű kritikát kérni, illetve visszajelzéseket is, amit eleinte minden adás után elküldünk a résztvevőknek!
Az előző után is kiküldtünk egy ilyet, amire majdnem mindenki válaszolt, ezt szeretnénk itt is megköszönni nektek!

A jövőben tervezünk egy olyan alkalmat, ahol a különféle modelleket hasonlítjuk össze. Melyeket mivel hasonlítanátok? Írjátok meg kommentben a Facebook poszt alatt!

A következő webinár jelenleg szervezés alatt áll. Ha nem szeretnél lemaradni róla, akkor küldd el nekünk az email címed, és írd meg miről hallanál szívesen a jövőben. Amennyiben élőben nézed, lehetőséged van kérdezni is!

Mindezt ITT teheted meg!

Az előző adás felkerült YouTube csatornánkra, egy kis kedvcsinálónak kiváló, illetve arra is megkapod a választ, hogy miért nem szálltak rá a Car Sharing szolgáltatók jobban az elektromos autókra, hiszen ez lenne a logikus.

Hogy ne maradj le a hasonló tartalmainkról, kövesd Facebook oldalunkat, és küldd el nekünk az email címed!

IMG 4273

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalainkat!