Elektromos sportkoncepció a Hondától

A Honda az októberi Tokiói Autószalonon leplezi le vadonatúj elektromos sportautó tanulmányát a fejlett két- és négykerekű koncepcióinak és sorozatgyártású járműveinek részeként.

Egyéb érdekességek is színre lépnek, nevezetesen a Frankfurtban bemutatott és különösképpen sok pozitív visszajelzést kiérdemlő Urban EV Concept, valamint a 60 éves és a 100 milliós darabszámot elérő Super Cub motorkerékpár modellek is. Az új személyi mobilitási eszköz, a Honda NeuV és a vadonatúj CR-V is a stand szerves részét képezi majd.

Sports EV Concept

Megnyerő formát öltött a barátságos álarcot viselő sportautó. Letisztult stílus jellemzi, amely egyedi életvitelhez illik. Fejlesztése során az elektromosan sportos vezetési élményt, az örömteli kilométereket helyezték a középpontba a mérnökök. Ez az elektromos meghajtóegység és az intelligens vezérlés párosával valósul meg.

Korábbi frankfurti érdekességek:

Városi elektromos minitanulmány a Hondától

A technikai és formai újdonságokat egyaránt felvonultató modellt a Honda Motor Company elnök-vezérigazgatója, mutatta be a márka nagyszabású sajtótájékoztatójának keretein belül: “Ez nem afféle vízió a távoli jövőről, a sorozatgyártású változat már 2019-ben, mindössze két éven belül elérhető lesz az európai piacon.”

Az új Type R mint versenyautó-alap

A Honda számos privát csapatnak teszi elérhetővé a Civic legújabb kiadásának csúcsváltozatát, a Type R jelvényt viselő ferdehátút 2018-tól. A Frankfurti Autószalonon tűnt fel a Customer Racing Study feliratot viselő modell a Honda számos érdekessége mellett.

Szemöldökét ráncolja Frankfurtban a hibrid CR-V

A hatékony tanulmány a CR-V következő generációjának merészebb stílusvilágát tükrözi: angsúlyosabb ívek, egyensúly a sportosság és az elegancia között. A szabadidő-autó csak hibrid kivitelben vagy turbós benzinmotorral lesz választható 2018-tól.

Privát csapatoknak is elérhető az NSX GT3

Az NSX GT3-at a Honda Japánban található kutatási és fejlesztési központjában fejlesztették. A 2015-ben indított, hároméves folyamat keretein belül 85 ezer kilométert tesztelték a modellt hagyományos és versenykörülmények között, jelenleg pedig az első 12 példány készül, melyek a 2018-as szezonban állhatnak majd rajthoz. 3,5 literes, V6-os motorja alapjául a közúti modell erőforrása szolgál. Alapára nagyjából 140 millió forint.
Fotó: Honda UK

103286 2017 Honda Civic
ÖTAJTÓS HONDA CIVIC 1.0 VTEC TURBO:
♦ most akár 330 000* Ft árelőnnyel és télikerék garnitúrával VAGY,
♦ kedvező finanszírozási feltételekkel.
Kattintson!
HÍRLEVÉL - a legfrissebbek a HondaNetről