Bőven 200 km/h felett a Honda fűnyírójával

1600x600 Mean Mower Shot 1 2.jpg.1600x0 Q100ss1 Crop

A Honda Mean Mower fűnyíró pár éve állított Guinness-rekordot nagy sebességével. A Honda bejelentette, lesz újabb kivitel, amit a CBR1000R Fireblade motorjával szerelnek. Őrült száguldás és fűnyírási képesség egy helyen. Hamarosan! 😉

Már az előd sem volt piskóta. Beteg kategória, de miért ne? Lassan már ráununk, hogy az x márka, ilyen motorral szerelt, olyan kivitelű, amolyan színű modellje új körrekordot állított az emilyen kategóriában a Nürburgringen... Vannak sportautók, ferdehátúak, sportszedánok, de SUV-ok között vajon miért mérvadó egy körrekord a vásárlónál? Van értelme a szempontok elaprózásának, mit gondoltok?

A Hondáról

Az autóipar mellett a Honda számos egyéb területen alkot remekműveket a mobilitáshoz kapcsolódóan. Nevezetesen motorkerékpárok, repülőgépek vagy csónakmotorok is termékpalettájának részét képezik, éppen úgy, mint a hétköznapi boldogulást elősegítő kisgépek (fűnyírók, kvadok) egyaránt.

A japán vállalat egy élhetőbb bolygót szeretne unokáinknak hagyni, éppen ezért - a világ legnagyobb belsőégésű motorgyártójaként - már a kezdetektől fogva kiemelten ügyel termékeinek teljes életciklusának megtervezésére, a gyártástól a felhasználáson át az újrahasznosításig.

Emellett egyedi ötletekkel rukkol elő, tiszteli az egyéniséget, s arra törekszik, hogy mindig egy olyan cég maradjon, amely létezését igényli a társadalom. A vállalat az első japán gyártóként alapította meg luxusmárkáját, az Acurát 1986-ban.

Fotó: hondaengineroom.co.uk