Honda hírek

Élménybeszámoló – KÉPEK

2020. Március. Nőnap.
Csiripelő madarak dalára ébredtünk a hölgyek ünnepén. Gyönyörű kirándulóidő fogadott mindenkit a hétvégén, melyet szinte már bűnnek számított nem kihasználni, hogy a szabadban töltsük. Sokan ilyenkor felkerekednek és az erdőnek indulnak, mások csak sétálnak egyet a szabadban, illetve vannak akik eseményeket keresnek, így tettem én is és látogattam ki a Hungexpón megrendezett Parkoló Parádé eseményre.
Az igazat megvallva már indulás után teljesen áthangolódtam a forgalomban lévő autók láttán, ami valószínűleg csak az utam célja által megerősített képzelőerőm szüleménye volt, hogy minden érdekesebb autót kiállítási példánynak tekintettem, és csalódtam mikor más irányba vette útját.
A helyszínre érve meglepve tapasztaltam, hogy nincs sor a bejáratnál. A területre belépve elém tárult a parkoló autók sokasága, és a szebbnél szebb példányok lenyűgöző látványa. Az igazat megvallva sokkal inkább lesz ez csupán egy galéria, mint egy tényleges cikk, de mégis gonodoltam néhány sort illik megemlíteni.
A rendezvény önmagában véve rendezetlen, olyan tekintetben, hogy az autók nincsenek rendszer szerint parkoltatva, de talán ez is adja meg a hely hangulatát, és alkot tökéletes parkoló hangulatot mintha egy spontán autóstalálkozóba csöppenne a látogató. Mindenesetre mindenkinek megéri a következőre kilátogatni, és megragadni az ilyen alkalmakat, főleg most, hogy rengeteg esemény marad el.
Jöjjenek a képek:

Remek hangulat volt, és csodálatos járgányok. Ha van köztetek olyan, aki kint volt, és szívesen megosztaná velünk a tapasztalatait, élményeit vagy a képeit, azt szívesen fogadjuk. Miközben a parkolóban az autók csodálása zajlott, közben az épületben egy előadást lehetett meghallgatni ez alkalommal az üzemanyagokkal kapcsolatban.

Extra tartalmakért keressék fel közösségi oldalaink egyikét!

Facebook

Instagram