HondaNet

Eddigi események:

Mindössze két futamon vagyunk túl a Forma 1 idei szezonjából, (mely az eddigi leghosszabb idénynek ígérkezik több fronton is) de már most nagyon érdekes dolgokat állapíthattak meg a nézők. A 23 futamosnak tervezett 2021-es szezon mindkét versenyhétvégéjén a hibák ellenére is rendkívül ígéretesnek tűntek a Honda erőforrással szerelt versenygépek.
A Japán újonc debütáló futamán máris meglepetést okozott az Alpha Tauri színeiben, míg a RedBull Racing új igazolása Sergio Perez aki az időmérőn a 11. helyen zárt, a felvezető körön egy leálló motor miatt mégis az utolsó helyről kellett rajtolnia, majd a tőle megszokott alázattal, kitartással és profizmussal a versenyt végül 5. helyen zárta.

A Honda éve! – Forma 1

A RedBull első számú pilótája Max Verstappen a tőle megszokott módon mindenki kipréselve az autóból az első versenyt a második, a második versenyt pedig az első helyen zárta a címvédő hétszeres világbajnok Lewis Hamiltonnal csatázva. A két pilótát mindössze egyetlen, a leggyorsabb körért járó pont választja el egymástól, egyenlőre Hamilton javára. Izgalmas futamok várnak még ránk idén az egyszer biztos! Ez lehet a Honda legjobb éve a Hibrid érában? Kíváncsian várjuk a folytatást, és igyekszünk minden fontos információról beszámolni!

További Forma 1 hírek:

Hivatalos:

A 2021-es Japán Nagydíj címszponzora lett a Honda!

2021 Honda Japanese Rgand Prix Logo

A vállalat bejelentette, hogy az Október 8-ai Suzuka Nagydíj Hivatalos neve: Formula 1 Honda Japanese Grand Prix 2021

Koji Watanabe, a Honda márka-és kommunikációs műveletekért felelős igazgatója hozzátette: 
„A Honda nagy megtiszteltetésnek örvend, hogy mi leszünk a Honda Japán Nagydíj címadó szponzora a hagyományos versenypályán, a Suzuka körversenyen, ahogy ez a 2018-as szezonban történt. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden F1-rajongónak és a kapcsolódó feleknek, és ezzel a szponzorációval köszönetet mondunk nekik. Reméljük, hogy a japán motorsport népszerűsége továbbra is növekszik, a Honda a Forma-1-es részvételének utolsó évében. A pályán mindent megteszünk a Scuderia AlphaTauri és a Red Bull Racing csapatával, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el a Suzuka körversenyen. ”

 

Max Verstappen 2020-ban a 2021-es évről:

„Egyszerűen abban bízom, hogy az elejétől fogva közelebb leszünk a Mercedeshez, és azonnal támadni tudjuk őket. Ha ugyanúgy fél másodperces előnyben lesznek, mint a 2020-as első versenyeken, akkor nem sok mindent tehetsz. Emiatt bízom az erősebb szezonkezdésben. A következő év jelentheti az eddigi legnagyobb esélyünket arra, hogy igazán közel kerüljünk a Mercedeshez”

XPB 1073873 HiRes