Különleges Sonic Civic Amerikából

A legendás videojáték-karakter megünneplésére a SEGA® a Hondát és a legkelendőbb modelljét választotta. A játék 25. évfordulójára készült el a Sonic Civic, amely alapját a 2016-os, turbós Civic Touring Sedan képezi. A Sonic the Hedgehog fennállásának negyed évszázados emlékét San Diegóban ünnepelték.

"Milyen más jobb lehetőség létezik, hogy bemutassuk a 10. generáció sportos jegyeit, mint hogy a játékipar egy atlétájával állítjuk párhuzamba?" - mondta James Jenkins, a Honda divízió sajtóosztályának vezetője. "A népszerű játék 25. évfordulójának megünneplése aktuális most. Reméljük, hogy az összes rajongó - akik évekkel ezelőtt kezdték vagy a mai napig játszanak - éppen annyira élvezni fogja az újdonságot, mint mi, amikor megalkottuk."

Különleges Sonic Civic Amerikából

A Honda Sonic Civic Sedanról

A Sonic Civic a klasszikus Sonic The Hedgehog videojáték, valamint főhősének és világának szellemiségét tükrözi. Az átalakítást a yorki székhelyű Fox Marketing Cars végezte. A külső módosítások mellett a beltérben is rengeteg az újdonság.

A 2016-os Honda Civic Sedanról

Az Észak-Amerikai Év Autója Díj nyertese az elmúlt hat év legkelendőbb kompaktja Amerikában, továbbá a 18-34 év közötti vásárlók abszolút kedvence tavaly óta. Sportos megjelenése, kategória első fogyasztása, fejlett biztonsági rendszerei és okostelefon-csatlakoztatási lehetőségei révén választják sokan. A szedán változtat tavalyi bemutatóját a kupé debütálása követte februárban, míg az ötajtós változat még az idén napvilágot lát. A 2017-es modellévjelzést viselő család a teljesítményorientált Si és a gyökeresen új Type R kiviteleknek köszönhetően az elmúlt 44 év legnépesebbje lesz.

A Hondáról

A vállalat 33 éve gyárt autót Amerikában. Jelenleg 19 főbb létesítmény üzemel Észak-Amerikában. 2015-ben az Egyesült Államokban eladott Honda modellek több mint 99%-a Észak-Amerikában készült hazai és világpiaci alkatrészek felhasználásával.

A SEGA of America-ról

A SEGA® of America, Inc. a tokiói székhelyű, világelső interaktív szórakoztató cég amerikai részlege. A vállalat szórakoztató szoftvereket kínál személyi számítógépre, vezeték nélküli eszközökre, amelyek a Nintendo, a Microsoft és a Sony Computer Entertainment Inc. nevei alatt futnak.

Kapcsolódó cikkek

> Új májusi gyártási rekord a Hondánál

> Bepillantás az NSX fejlesztésébe