Kínában az új Honda Avancier

Honda Motor Investment Co., Ltd. a Pekingi Autószalonon tartotta legújabb szabadidő-autójának bemutatóját. Az Avancier a japán márka csúcsmodellje lesz odakint.

Az Avancier csúcsmodell tervezése során a tágas utaskabint és az igazán minőségi vezetési élményt tartották szem előtt a mérnökök. Kínában először kap benzines turbómotort az új SUV, amelyhez kilencfokozatú automata váltót társítanak.

Kínában az új Honda Avancier

A Civic Type R-ből ismert 2 literes erőforrás kisebb teljesítménnyel, de hasonlóan megnyerő karakterrel teljesít szolgálatot. Továbbá, az Avancierhez is elérhető lesz a Honda SENSING™ fejlett vezetéstámogató rendszer, így a Honda még magasabb szinten nyújtja a mobilitás örömét vásárlóinak.

A vadonatúj szabadidő-autó az év vége előtt kerül a szalonokba Kínában.

Pekingben a vadonatúj Acura CDX

A kiállításon feltűnt még a 10. generációs Civic, amelyet áprilisban mutattak be odakint. Az Accord Hybridet is megtekinthette a nagyközönség. Utóbbi modell lesz az első hibrid autó, amelyet a Honda Kínában fog gyártani.

Takahiro Hachigo, a Honda elnöke így nyilatkozott: „Nagyon hálásak vagyunk, hogy eladásaink elérték az egymilliót Kínában tavaly. Úgy tekintünk az idei évre, mint egy újabb előrelépési lehetőségre. Meg fogjuk kezdeni hibrid járművünk és turbómotorjaink helyi gyártását annak érdekében, hogy felgyorsítsuk itteni eladásainkat. A Honda újabb kihívások elé néz Kínában.”